Влада

Житомирська міська рада оголосила конкурс і шукає 6 начальників на заміщення вакантних посад

3 April 2016, 13:15

 Житомирська міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантних посад.

Інформація про конкурс розміщена на сайті Житомирської мерії.

«Виконком Житомирської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування», – йдеться у повідомленні.

Житомирська міська рада шукає:

Начальника контрольно-аналітичного відділу міської ради

Вимоги до кандидата: повна вища освіта фінансового або економічного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

Начальника інспекції державного архітектурно-будівельного контролю міської ради

Вимоги до кандидата: повна вища освіта (будівництво та архітектура або право) за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та/або державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

Начальника управління капітального будівництва міської ради

Вимоги до кандидата: повна вища будівельна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

Начальника муніципальної інспекції міської ради

Вимоги до кандидата: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах  не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та  персональним комп’ютером.

Начальника відділу організаційного забезпечення депутатської діяльності міської ради

Вимоги до кандидата: повна вища освіта  за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом  на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років, вільне володіння державною мовою.

Начальника управління охорони здоров’я міської ради

Вимоги до кандидата: повна вища медична освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в медичній сфері не менше 5 років, вільне володіння державною мовою, персональним комп’ютером.

Оголошення надруковано в газеті «Місто» від 01.04.2016 № 13. Прийом документів: з 01 квітня 2016 року по 30 квітня 2016 року.

При проведенні конкурсу здійснюється іспит кандидатів на заміщення вакантних посад. Особи, які відповідають вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

- заяву про участь в конкурсі ;

- заповнену особову картку /форма П-2ДС/ з відповідними додатками;

- фотокартку розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»;

- копію документа, який посвідчує особу;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військово-зобов’язаних).

Інформація щодо конкретних функціональних обов’язків та умов оплати праці надається кадровою службою міської ради додатково.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу за адресою:

м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова 4/2, кімната 229, тел.: 48-11-81.

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ на перевірку знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції» та «Про місцеве самоврядування в Україні».

Як повідомляв Житомир.info, начальник управління охорони здоров'я Житомирської міськради звільнився «за власним бажанням».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі