Події

Прикордонники зафіксували, як десятки людей з мотопомпами видобувають бурштин у Житомирській та Рівненській областях

6 April 2016, 13:46

Державна прикордонна служба України на відео зафіксувала 7 місць видобутку бурштину в Житомирській та Рівненській області.

Про це повідомляють на сайті Державної прикордонної служби України.

«Поряд з припиненням спроб переміщення через кордон товарів та вантажів, в тому числі бурштину, також в межах компетенції Держприкордонслужбою виявляються місця його незаконного видобутку в прикордонні. Зокрема 7 місць, де можливо здійснювався незаконний видобуток «сонячного каміння», зафіксував екіпаж прикордонного літака «Diamond» у Рівненській та Житомирській областях. На деяких з них були виявлені технічні засоби, десятки людей та велика кількість мотопомп. Загалом пілоти оглянули більше 2000 км2 тилових ділянок прикордонних контрольованих районів», – йдеться в повідомленні.

По даним фактам співробітники Держприкордонслужби відразу повідомили керівництво органів місцевої влади, Національну поліцію, СБУ та прокуратуру для проведення перевірки.

Як повідомляв Житомир.info, у березні прикордонники зафіксували на відео 15 місць видобутку бурштину в Житомирській та Рівненській областях.

Фото та відео з сайту Державної прикордонної служби України

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі