Влада

Лабунська вирішила перенести сесію Житомирської облради через непідготовлені проекти рішень

14 April 2016, 11:13

Голова Житомирської обласної ради Анжеліка Лабунська вирішила перенести сесію через необхідність доопрацювання проектів рішень.

Розпорядження голови облради від 14.04.16 № 31 «Про проведення другого пленарного засідання четвертої сесії обласної ради» опубліковане на сайті Житомирської обласної ради.

«Відповідно до статей 46, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та у зв’язку з необхідністю доопрацювання і внесення проектів рішень на друге пленарне засідання четвертої сесії, відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації»:

Друге пленарне засідання четвертої сесії обласної ради сьомого скликання провести 19 травня 2016 року о 10 годині в залі засідань обласної ради.

На засідання запросити народних депутатів України, голову, заступників голови, директорів департаментів, начальників управлінь, відділів облдержадміністрації, голів районних рад, міських голів, голів райдержадміністрацій, керівників обласних об’єднань, організацій та установ, представників засобів масової інформації.

Розпорядження голови обласної ради від 05.04.16 № 27 «Про проведення другого пленарного засідання четвертої сесії обласної ради» визнати таким, що втратило чинність», – йдеться у розпорядженні.

Як повідомляв Житомир.info, продовження сесії планували на 28 квітня, але потім з сайту Житомирської обласної ради зникла інформація про друге пленарне засідання сесії.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі