Влада

Обласна рада дозволить місту користуватися стадіоном «Спартак» без зміни форми власності, мер Житомира проти

15 April 2016, 13:35

Обласна рада планує передати Житомиру майновий комплекс, який включає стадіон «Спартак», на праві оперативного управління, без зміни форми власності.

Проект рішень сесії «Про передачу майнового комплексу за адресами: м. Житомир, вул. Шелушкова, 79а, та вул. Київська, 51» опублікований на сайті обласної ради 15 квітня.

«Відповідно до статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи  звернення Житомирської міської ради  від 28.03.16 № 21/2448,  рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету  і комунальної власності  від               , обласна рада вирішила передати майновий комплекс за   адресами:  м. Житомир, вул. Шелушкова, 79а, та вул. Київська, 51, з балансу Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської обласної ради на баланс юридичної особи, визначеної Житомирською міською радою, на праві оперативного управління, без зміни форми власності, для функціонування комунального підприємства «Муніципальний футбольний клуб «Житомир» Житомирської міської ради», - йдеться у проекті рішення.

Також на праві оперативного управління, без зміни форми власності передають Житомирській міській раді і приміщення, де мер Сергій Сухомлин анонсував розміщення хоспісу.

«Передати будівлю за адресою: м. Житомир, вул. Корабельна, 10, загальною площею 3603,2 кв. м з балансу комунальної установи «Обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» Житомирської обласної ради на баланс юридичної особи, визначеної Житомирською міською радою, на праві оперативного управління, без зміни форми власності, для розміщення хоспісу для здійснення догляду за невиліковними хворими», - йдеться у проекті рішення сесії, який опублікований на сайті облради 15 квітня.

Обидва проекти рішень планують розглянути на четвертій сесії обласної ради, друге пленарне засідання якої відбудеться 19 травня.

Передачу стадіону та будівлі колишнього інтернату «без зміни форми власності» Житомир.info прокоментував мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Ми хотіли отримали ці об’єкти у власність міста. На таких умовах ми не будемо вкладати бюджетні кошти в те, що нам не належить», - сказав Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, кілька днів тому у фейсбук точилася жвава дискусія між заступник директора ДЮСШ «Спартак» Юрієм Жуковським та членом бюджетної комісії Житомирської облради Дмитром Кропачовим щодо передачі Житомиру стадіону «Спартак».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі