Місто

У Житомирі за 2 тижні завершать наносити розмітку на магістральних вулицях, – Ткачук

4 May 2016, 11:11

У Житомирі за два тижні завершать наносити дорожню розмітку на магістральних вулицях міста.

Про це Житомир.info розповів заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук.

«Дорожня розмітка вже нанесена на Бердичівській, Покровській і Перемоги. Магістральні вулиці десь за тижня два закриють. Далі підуть уже другорядні, але там будуть дещо іншої якості розмітка в плані наявності елементів. Не буде там на перефирії на червоному фоні перехрестя, так як ми анонсували роботи на центральних вулицях. Зараз поки що одна фірма «Автомагістраль» виконує роботи, а після свят мають стартувати ще. Коштує кожен елемент дорожньої розмітки по-різному, але це дешевше, ніж виконували роботи комунальні підприємства. Загальної суму важко сказати, подвійна суцільна коштує одну суму, одинарна суцільна іншу, переходи ще третю ціну. Середньо-статистично вулиця доходить десь до тисяч 90. Багато нюансів коригуються, є кошториси прораховані, але вулиця з однаковим кілометражем має різну суму і об’єм робіт. Котовського(зараз Грушевського) і Київська практично паралельні вулиці, але на Київській, на тисяч 15-20 дорожче роботи», – сказав Дмитро Ткачук.

Відео зі сторінки Facebook Дмитра Ткачука

Нагадаємо, наприкінці квітня заступник мера Житомира похвалився новою дорожньою розміткою в місті.

Як повідомляв Житомир.info, 18 квітня Сергій Сухомлин розповів про те, що у Житомирі збираються робити сучасну дорожню розмітку і вже визначені виконавці. Також у Житомирі за 220 тис. грн збиралися оновити дорожню розмітку.

У 2016 році київська фірма «Автомагістраль» виграла два тендери на 21 млн грн на ремонт доріг у Житомирській області. А у 2015 ПП «Автомагістраль» виграло 12-мільйонний тендер на ямковий ремонт доріг державного значення Житомирської області та частину лотів по тендеру з нанесення 830 кілометрів горизонтальної розмітки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі