Влада

Новим заступником начальника житомирського обласного управління Держгеокадастру став одесит

10 May 2016, 20:11

10 травня кабінет виконуючого обов’язки начальника житомирського обласного управління Держгеокадастру вщент заповнений учасниками АТО та місцевими активістами, які скаржаться на те, що в області продовжують позачергово надавати земельні ділянки студентам з інших областей.

«Тут ми зіткнулися з тим, що люди, які працюють в Держгеокадастрі, ті ж львівські, київські студенти, їм роблять документи за 10 днів - два тижні. А людям, я от зустрічався, то 8 років не можуть зробити землю, то АТОшникам вже по півтора-два роки. Пораненим, як ви бачили по Коростеню. Питання є І ці питання є вже більше року і їх ніхто не може вирішувати», - каже заступник голови ГО «Атошник» Сергій Артьомов.

Обурило людей також те, що у житомирське управління Держгеокадастру з Києва призначили заступника начальника з Одеси. Ним став Олег Сергійович Кудря, який раніше працював в управлінні Дeржзeмагeнтства в Одеській області.

«Ніщо не забороняє керівництву Держгеокадастру призначати людину з будь-якої місцевості. Якщо він народився на Харківщині, він може бути призначений в Ужгороді, в Рівному чи в Вінниці. Розумієте? Я не бачу проблем в тому, що людина, яка працювала в Одесі, буде призначена на посаду тут. Я не розумію в якій площині претензії і питання до нього», - каже директор департаменту кадрової політики Держгеокадастру Сергій Ковганич.

Він також повідомив, що повноцінний начальник замість виконуючого обов’язки з’явиться у Житомирі, як тільки будуть прописані підзаконні акти до нового закону про державну службу.

«Коли буде сформовано ці підзаконні акти – буде оголошено конкурс і будь ласка: всі бажаючі, житомиряни, з будь-якої місцевості, мають право подати документи на конкурс і прийняти участь в конкурсі. Після того, як буде оголошений переможець, ця кандидатура додатково погоджується з губернатором і з Міністерством регіонального розвитку», - повідомив Сергій Ковганич.

Учасники АТО та громадські активісти наполягатимуть на тому, щоб керівником обласного Держгеокадастру була місцева людина, а якщо у Києві до них не дослухаються – готові до масових акцій.

Скан з сайту Держгеокадастру

Фото Олега Кудрі з сайту ГУ Держгеокадастру в Одеській області 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі