Місто

Пішохідний міст у Житомирі очистять від іржі та пофарбують, – Шевчук

17 May 2016, 12:23

Пішохідний міст житомирському парку ім. Ю. Гагаріна очистять від іржі та пофарбують спеціальними фарбами.

Про це Житомир.info розповів заступник начальника управління комунального господарства Житомирської міської ради Віталій Шевчук.

«Основні роботи – це очистки від іржі, гідроізоляція, тобто це покраска спеціальними фарбами. Крім того там передбачені невеликі роботи по вхідній групі мосту, і якщо не помиляюся - канатні натяжки, водовідвід мосту», – сказав Віталій Шевчук.

На банері, який висить на вагончику робочих, зазначені такі ремонтні роботи – улаштування покриттів на вхідних майданчиках: покриття гранітних плит, покриття з асфальтобетону. Облицювання парапетних стін, цоколю фундаменту якорів та опорних труб гранітними плитами. Очищення, обробка проти корозії та фарбування металевих конструкцій.

Ремонтні роботи триватимуть з 12 травня до 9 серпня 2016 року.

Нагадаємо, 11 травня в житомирському парку Гагаріна комунальники дерев’яними дошками збираються закрити пішохідний міст через річку Тетерів на реконструкцію.

Як повідомляв Житомир.info, у житомирському парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна на капітальний ремонт збираються закрити пішохідний міст.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі