Події

Житомирська поліція просить допомогти знайти 11-річного школяра

18 May 2016, 12:25

17 травня пішов до школи на навчання та не повернувся додому житель м. Житомира Анатолій Пономарьов. Нині його місце знаходження невідоме.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Сім’я школяра переїхала до обласного центру з іншого регіону, рідних на Житомирщині у них немає. Анатолій навчається у 5 класі загальноосвітньої школи №6. Близько 7.30 ранку він пішов з дому до школи та до цього часу не повернувся. За наявною інформацією, хлопець побував у навчальному закладі, однак після занять зник. Поліція розшукує школяра та звертається до громадян з проханням допомогти встановити його місце знаходження.

Прикмети хлопчика:на вигляд 10-11 років, зріст 130-135 см.

Був одягнений у синю сорочку, кофту білого кольору, чорну куртку, чорні джинси, кросівки з оранжевими шнурками. З собою має синій портфель», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці та рідні розшукують хлопчика та просять повідомляти будь-яку інформацію щодо його перебування за телефоном: (0412) 40-73-04, на спецлінію «102» чи звернутись до найближчого відділення поліції.

Як повідомляв Житомир.info, поліція розшукала зниклу 16-річна дівчину, яка тиждень гостювала в нових знайомих в іншому районі Житомирської області.

Фото з сайту ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі