Місто

Виконком затвердив нові тарифи для 12 житомирських ЖЕКів

18 May 2016, 12:40

У Житомирі вісім комунальних ЖЕКів та чотири приватних отримали дозвіл виконкому на встановлення нових тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Таке рішення було прийняте на засіданні міськвиконкому 18 травня.

Присутні обговорювали кожен тариф, по деяким будинкам вирішили створити комісії для перевірки, але зрештою отримали право встановити нові тарифи комунальні ЖЕКи №№1, 5, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16 та приватні: ПП «ВЖРЕП № 4», ПП «КВЖРЕП № 8», ПП «Будзамовник» та ТОВ «Керуюча компанія «КомЕнерго- Житомир».

Тарифи вводяться в дію розпорядчим документом по підприємству; ЖЕКи мають повідомити споживачів послуг про зміну тарифів згідно з частиною 6 статті 32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та внести відповідні зміни до договорів зі споживачами на надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Детальніше дивіться у сюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, за словами директора економічного департаменту Миколи Костриці, в середньому тариф збільшиться на 30-50%. Раніше радник мера Юрій Мойсеєв говорив, що він за підняття тарифів ЖЕКами, бо це стимулюватиме житомиря створювати ОСББ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі