Влада

Порошенко поїхав, а його дружина знову збирається до Житомира

27 May 2016, 16:13

2 червня в рамках соціальної програми Голови Благодійного Фонду Порошенка, дружини президента України Марини Порошенко пройде спеціалізований тренінг «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації. Досвід. Перспективи. Результати» для 100 директорів, завучів шкіл та управлінців в галузі освіти нашої області.

Поро це повідомляє сайт Житомирської ОДА.

«Тренінг пройде в рамках програми по впровадженню інклюзивної освіти в Україні та за участі Марини Порошенко. На тренінгу буде присутня і Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

За словами Марини Порошенко, мета таких тренінгів – допомогти педагогам опанувати тематикою, надати практичні знання в напрямках нормативно-правової бази, шляхів пошуку і надходження фінансування, поділитися успішним досвідом пошуку шляхів ефективної взаємодії між органами влади та всіма причетними структурами.

Навчання проводитимуть педагоги-практики та представники громадських організацій, які активно займаються розвитком інклюзивної освіти в Україні і мають успішний досвід роботи щодо соціалізації дітей з особливими.

Тренінг проходитиме у Житомирському національному агроекологічному університеті. Розпочнеться він об 11:00, а реєстрація учасників з 10:00», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 27 травня президент Петро Порошенко прилетів на житомирський полігон. Глава держави вручив військовим ордени та медалі.

Як повідомляв Житомир.info, 22 травня у Житомирі Марина Порошенко проводжала дітей бійців АТОна відпочинок до Хорватії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі