Культура

У Житомирі 4 червня відбудеться всеукраїнський фестиваль ім. І. Сльоти «А льон цвіте»

1 June 2016, 12:35

У Житомирському академічному музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги 4 червня відбудеться Всеукраїнський фестиваль імені І. Сльоти «А льон цвіте».

Інформацію про це Житомир.info підтвердили в управлінні культури Житомирської облдержадміністрації.

«Так, дійсно, 4 червня 2016 року об 11 годині у драмтеатрі відбудеться Всеукраїнський фестиваль імені Івана Сльоти. Про участь у ньому вже заявили близько 48 колективів з різних регіонів України. Вхід безкоштовний», - розповіли в управлінні.

На запитання, чому по місту немає афіш та банерів про фестиваль, повідомили, що один банер розміщений на вул. Михайлівській, недалеко від пам’ятної дошки Івану Сльоті, а інший, на будівлі обласної філармонії, розмістять сьогодні, 1 червня.

Інформація про фестиваль розміщена на сторінці Житомирської обласної філармонії у Facebook.

Також користувачі соцмережі повідомляють про інший захід, який проведуть 4 червня на вулиці Михайлівській у Житомирі – це «Місто професій».

«4 червня з 12.00 до 18.00 на вул. Михайлівській розгорнеться справжнє «Місто професій»! В City work in Zhytomyr все по-дорослому - для дітей! Ми створили даний проект, аби дати змогу дітям та дорослим відчути себе справжніми професіоналами тої чи іншої професії, гратися та веселитися, паралельно отримуючи знання і навички, які знадобляться їм у реальному житті», - написала на своїй сторінці у Facebook житомирянка Олена Хачатрян.

Як у Житомирі  ідзначатимуть День захисту дітей, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2015 року у Житомирській обласній філармонії ім. Святослава Ріхтера відбувся благодійний концерт Поліського державного академічного ансамблю пісні і танцю «Льонок» ім. І. Сльоти, на якому збирали кошти на пам’ятник Народному артисту України Івану Сльоті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі