Влада

У Житомирі повноваження ліквідованого КП «Реклама» передані двом підрозділам міськради, - Шуст

2 June 2016, 17:39

Повноваження комунального підприємства «Реклама» Житомирської міської ради, за ліквідацію якого проголосували депутати на сесії міської ради 19 травня 2016 року, виконуватимуть два структурних підрозділи міськради.

Про це Житомир.info розповів діючий директор КП «Парк» Житомирської міськради, екс-директор КП «Реклама» Володимир Шуст.

«КП «Реклама» ліквідоване останньою сесією міської ради. Зараз обов’язки директора цього підприємства виконує Владислав Шпаківський. З моменту рішення сесії має пройти 2 місяці для того, щоб вивільнити людей. КП «Реклама» повністю припиняє діяльність 16 липня 2016 року. Повноваження в частині благоустрою передані на інспекцію з благоустрою, а питання надання і скасування дозволів – на управління архітектури. Їм залишилось трохи більше місяця, але вони не несуть на собі ніякої відповідальності, у них всі повноваження забрали. Після ліквідації пішла механічна, технічна робота. Тобто, вони зараз не відповідають по розпорядженню голови, вони ні за що не відповідають», - розповів Володимир Шуст.

Як повідомляв Житомир.info, Володимира Шуста призначили керівником КП «Реклама» влітку 2011 року, а звільнили з посади з переведенням на іншу – в березні 2016 року. У квітні 2016 року на сайті Житомирської міськради з’явився проект рішення про ліквідацію КП «Реклама». На сесії міськради 19 травня до порядку денного включили п'ять додаткових питань, в тому числі про ліквідацію КП «Реклама».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі