Місто

Представники Громадської ради при Житомирській ОДА зібрали журналістів, щоб розказати про «волонтера» Фадєєва

10 June 2016, 14:37

10 червня члени Громадської ради при Житомирській облдержадміністрації зібрали прес-конференцію.

Голова Громадської ради Володимир Стельмах повідомив, що причиною зустрічі із журналістами є «бруд, який ллється останні дві доби».

На зустріч крім журналістів також запросили активістів та деяких житомирських волонтерів.

Володимир Стельмах сказав, що потрібно звертати увагу на сьогодення та дивитись на справи людей. За його словами, член Громадської ради при ОДА Ігор Фадєєв – активний громадський діяч, який дуже серйозно допомагав волонтерам.

На прес-конференції також присутній сам Ігор Фадєєв, якого 9 червня новий начальник ГУ Національної поліції в Житомирській області В’ячеслав Печененко своїм рішенням виключив зі складу атестаційних комісій «у зв’язку з виявленими обставинами та з метою недопущення дискредитації процесу переатестації поліцейських регіону».

Детальніше дивіться у сюжеті 

Як повідомляв Житомир.info, в соцмережах з’явився список членів трьох атестаційних комісій, які проводять атестацію керівного складу ГУ НП в Житомирській області, серед яких - Ігор Геннадійович Фадєєв, він же, за інформацією активістів, - колишній кримінальний авторитет Ігор «Москва». 9 червня під час зустрічі з громадськістю начальник ГУ Нацполіції розповів, що член атестаційної комісії ГУ Національної поліції у Житомирській області Ігор Фадєєв ніякого відношення до кримінального середовища не має.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі