Економіка

Підрядник, який ремонтує стару житомирську гімназію, виграв тендери на 7,3 млн грн з утеплення двох шкіл

15 June 2016, 16:31

ТОВ «Зодчество ЛТД», зареєстроване за адресою вул. Домбровського, 28 у Житомирі, у червні 2016 року виграло два вартісних тендери на проведення термосанації (утеплення) двох шкіл в Житомирській області.

Оголошення про результати відкритих торгів опубліковане на сайті Державних закупівель.

Перший тендер – на проведення реконструкції будівлі (теплової санації) Високівської гімназії в с. Високе Черняхівського району Житомирської області (акцепт 9 червня 2016 року), другий - реконструкція (енергоефективна термосанація) Вишевицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Радомишльського району Житомирської області (акцепт 10 червня).

Замовник торгів - департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської обласної державної адміністрації. Утеплення Високівської гімназії фірма зобов’язалася виконати за 4 млн 110 тис грн, Вишевицької школи – за 3 млн 248 тис грн (з ПДВ), разом – 7,3 млн грн.

Участь у тендерах взяли 8 житомирських фірм, в тому числі ТОВ «ВРЕЖЕП №11» (Житомир, майдан Смолянський, 3) ,«Компанія РОС», ПП «Елітбуд -1»  та ПП «СКЕФАЛД».

Найбільш економічно вигідною в обох випадках комітет з конкурсних торгів визнав пропозицію ТОВ «Зодчество ЛТД» - вона набрала найбільшу кількість балів за критеріями «ціна» та «умови оплати».

Напрямком діяльності ТОВ «Зодчество ЛТД» є будівництво та ремонтно-будівельні роботи. В інтернет-джерелах вказуються три різні прізвища керівника фірми «Зодчество ЛТД»: Ступак Олександр Іванович,  Ващенко Наталія Володимирівна і Манишина Афанасія Миколаївна. За інформацією сайту You control, засновником товариства є Кочережко Володимир Володимирович.

Як повідомляв Житомир.info, ТОВ «Зодчество ЛТД» в 2015 році брало участь у тендерах на проведення реконструкції дитсадка №58 за адресою м. Житомир вул. Крошенська, 12-б, та свинарника під притулок для тварин в Житомирі, однак в обох випадках не перемогло. На даний час фірма займається реконструкцією 150-річного приміщення житомирської гімназії №3, яке почало розвалюватись.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі