Влада

Міська рада виділила ще 50 тис. грн на демонтаж МАФів у Житомирі

16 June 2016, 10:31

Депутати проголосували за виділення з міського бюджету ще 50 тис. грн на демонтаж тимчасових споруд у Житомирі.

Пропозицію щодо виділення додаткових коштів на позачерговій сесії Житомирської міської ради 16 червня озвучив депутат Юрій Мойсеєв.

Директор КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира», депутат Юрій Юзвінський поінформував про ситуацію з демонтажем МАФів.

«На сьогоднішній день демонтовані 23 споруди і самодемонтовані близько 27-28. У нас було два демонтажа, де були великі кошти, ми плануємо подати в суд: це Старий бульвар, «Чернігівське», там три дні працювала техніка, другий об’єкт це був по Маліновському (біля кінотеатру «Україна» - ред.)», - сказав Юзвінський.

У коментарі Житомир.info директор комунального підприємства повідомив, що з виділених на початку року 50 тисяч гривень залишилося близько 3 тис. грн.

«Підприємці не забирають свої МАФи і не повертають кошти, найбільше грошей витратили на демонтаж «Чернігівського» на Старому бульварі – близько 15 тисяч гривень, тому будемо звертатися в суд, щоб підприємець компенсував витрати на демонтаж», - пояснив Юзвінський.

Після перерви електронна система голосування вже працює, на сесії присутні 35 депутатів з 42.

Депутати затвердили порядок денний з 10 питань: з розгляду за пропозицією мера зняли питання «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: м. Житомир, шосе Київське, 44-д».

Як повідомляв Житомир.info, днями у Житомирі інспекція з благоустрою проводила рейд на Старому бульварі.

Фото Андрія Дідківського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі