Місто

Компанія «Інтергал-Буд» облаштує територію, прилеглу до житомирського парку, і виділить квартири АТОшникам

24 June 2016, 09:17

У новобудові на Старому бульварі,14 в Житомирі Людмила Фасоля живе лише кілька місяців, і вже встигла оцінити усі переваги помешкання.

«Ми дуже задоволені, придбали тут квартири. Будинок якісний, якісно збудований. Планування досить гарне, ми задоволені будинком, ми задоволені сусідами, які з нами проживають», - розповіла Людмила Фасоля.

Фахівці компанії «Інтергал-Буд», яка з 2003 року працює на українському ринку, переконують: будуючи цей дім, вклали в нього усі свої сили та досвід. Вони планують збудувати ще кілька будинків, навколо них оздобити територію, встановивши ігрові та спортивні майданчики.

«Інтергал-Буд» сьогодні є однією з найбільших девелоперських компаній в Україні, яка за час свого існування пройшла стрімкий шлях розвитку, зайнявши лідерські позиції на ринку будівельних компаній України. За роки своєї діяльності «Інтергал-Буд» реалізував більш ніж 50 проектів у сфері житлової та комерційної нерухомості загальною площею близько 1 мільйона квадратних метрів. У проектному портфелі компанії, крім уже реалізованих і поточних, є ще проекти загальною площею більш ніж 2,3 мільйона квадратних метрів. «Інтергал-Буд» - переможець Всеукраїнського конкурсу «Бренд року – 2016» у номінації «Бездоганна якість».

«Будинок збудовано виключно з якісних сучасних матеріалів згідно з чинними нормами. Під час будівництва наступних черг буде виконано благоустрій всієї території, будуть створені дитячі майданчики, тренажери, спортивні майданчики, частина території, що межує з парком, буде передана в місто разом з благоустроєм. Також частина квартир буде надаватися учасникам АТО», - розповідає інженер з технічного нагляду компанії «Інтергал-Буд» Максим Суворов.

Житомирські військовослужбовці, які несли службу в зоні АТО, та їх родичі задоволені, що завдяки забудовникам, у поранених на Сході бійців з’явився шанс отримати нове житло.

«Ми хочемо, звичайно, щоб побільше людей отримало: АТОшники, поранені, бо дуже багато без квартир. Є обіцянки Президента, Прем'єр-міністра, коли вони кричали, що через 2 роки все, АТОшники отримають квартири, але до цих пір нічого цього немає», - зазначив заступник голови ГО «Атошник» Сергій Артьомов.

«В цьому домі уже виділена одна квартира для АТОшника. Ще не зрозуміло, кому саме буде видаватися, на кому з поранених. Але квартира вже є, і буде будуватися ще дім, в якому також будуть видавати 300 квадратних метрів. Чому 300? Так домовилися із забудовником. А всі, хто кричать, що можна було і 500, і більше, надайте, будь ласка, приклад, де можна це взяти», - сказав учасник АТО Руслан Волинець

«Навіть якщо б забудовник виділив одну-єдину квартиру, я була б за те, щоб будували. Я з 87-го року живу в Житомирі, в цьому районі. Тут скільки я пам'ятаю, стільки був смітник. Всіх це влаштовувало, тільки почав будуватися дім, тільки почало щось робитися - все погано. Скажіть, будь ласка, хто за які кошти зробить тут щось інше?», - говорить мама та дружина учасників АТО Валентина Ільченко.

У компанії «Інтергал-Буд» переконують: по завершенню будівництва ця територія стане справжньою окрасою міста, де зможуть відпочивати і займатися спортом не лише мешканці будинку, але й усі охочі житомиряни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі