Влада

У начальника ГУ Нацполіції в Житомирській області з явився «свій» заступник

6 July 2016, 12:07

5 липня начальник ГУНП Житомирщини представив особовому складу підполковника поліції Лисогора Артема Володимировича, який виконуватиме обов’язки заступника начальника головного управління Нацполіції області. До сфери повноважень новопризначеного керівника входитиме забезпечення громадської безпеки та публічного правопорядку.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Знайомлячи присутніх в залі колегій з підполковником поліції, начальник ГУНП В’ячеслав Печененко розповів, що Артем Лисогор проходив службу у полку особливого призначення «Дніпро-1», а до цього працював в Управлінні громадської безпеки ГУМВС Дніпропетровщини. Відтак відповідним наказом від 04.07.2016 року виконання обов’язків заступника начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області покладено на підполковника поліції Лисогора Артема Володимировича», - йдеться у повідомленні.

Станом на 6 липня на сайті ГУНП є інформація про трьох заступників начальника управління.

Артем Лисогор народився 25.04.1983 року у м. Дніпропетровську. Службу в органах внутрішніх справ розпочав з липня 2000 курсантом Національного університету внутрішніх справ. З липня 2004 став працювати слідчим спочатку Амур-Нижньодніпровського, потім Бабушкінського районних відділів Дніпропетровського міського управління УМВС. З грудня 2008 був призначений до Управління громадської безпеки ГУМВС в Дніпропетровській області, де працював на посадах від старшого інспектора до начальника відділу забезпечення масових заходів. З 2015 року служив у полку особливого призначення «Дніпро-1» заступником командира роти, а з липня 2016 підполковник поліції Артем Володимирович Лисогор виконує обов’язки заступника начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 24 травня представили нового начальника обласного управління Нацполіції В’ячеслава Печененка – він з Дніпра (колишній Дніпропетровськ), з травня 2014 року служив в полку патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1», з січня – командир полку «Дніпро-1».

 

Фото з сайту ГУ Нацполіції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі