Влада

Заступник мера Житомира представив нового керівника ТТУ

7 July 2016, 18:39

Нового начальника Житомирського трамвайно-тролейбусного управління 7 липня представив заступних міського голови Дмитро Ткачук.

«Нечуйвітер Андрій Володимирович, з сьогоднішнього дня заключений контракт з міським головою про виконання обов'язків керівника ТТУ і з сьогоднішнього дня приступає до підняття нашого комунального підприємства, яке є таким болючим питанням», - сказав Дмитро Ткачук.

Новий керівник ТТУ розповів про те, що у минулому працював на заводі «Автозапчастина» у Житомирі , згодом працював в органах внутрішніх справ, очолював КАТП-0628 та займався підприємницькою діяльністю. Також він розповів, як планує покращувати роботу ТТУ.

«На рахунок перших кроків: зрозуміло, що підприємство, яке недоотримує майже 60% «живих» коштів, його дуже складно зробити прибутковим і зберегти його профіль. Звичайно, основна функція цього підприємства – надання послуг по перевезенню, але я думаю, що все ж треба прикласти максимум зусиль, щоб це підприємство розвинути в інших галузях. Вивчити його можливості інженерно-технічні, можливо організувати надання послуг в тих сферах, де є фахівці. Можливо, на тих площах, які є, на тих потужностях, відкрити якесь виробництво чи надання послуг. Це питання буде вивчатися», - сказав Андрій Нечуйвітер.

Також він повідомив, що усвідомлює відмінність роботи приватного і комунального транспорту та проблеми, які з цим пов’язані.

«Ринок, в якому ТТУ бореться за свого пасажира, він досить жорстокий. Приватний підприємець може вибирати собі систему оподаткування, може без всяких проблем зменшити кількість працівників і від цього тільки виграє, а тут ситуація зовсім інша, вона набагато складніша. Безумовно, буде оптимізація виробництва, треба буде зробити аналіз, де підприємство конкретно заробляє, де воно втрачає гроші», - сказав новопризначений керівник ТТУ.

Про інші кроки говорити не став, але висловив сподівання, що житомиряни з часом їх побачать.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі