Місто

Житомирян запрошують взяти участь у конкурсі на кращу концепцію трансформації кінотеатру «Жовтень»

8 July 2016, 10:44

Влада Житомира оголосила конкурс на кращу концепцію трансформації кінотеатру «Жовтень» в АРТ-Центр.

Відповідне розпорядження міського голови №574 від 07 липня опубліковане на сайті Житомирської мерії.

«З метою створення умов та залучення громадської ініціативи для розвитку культури у місті Житомирі, долучення міста до всеукраїнських та світових арт-процесів та тенденцій, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.11.1999 № 2137 «Про затвердження Порядку проведення архітектурних та містобудівних конкурсів» (із змінами), статті 6 Закону України «Про архітектурну діяльність», статей 31, 32, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Затвердити Положення про конкурс на кращу концепцію трансформації кінотеатру “Жовтень” в АРТ-Центр міста Житомира (далі – Конкурс) та його умови  згідно з додатком 1.

2. Визнати замовником та організатором Конкурсу департамент  містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків», 0 йдеться в розпорядженні.

У Положенні зазначено, що конкурс проводиться у два тури.

«2.7 І тур проводиться за правилами відкритого Конкурсу. Мета І туру Конкурсу – визначення кращих проектних пропозицій шляхом он-лайн голосування на сторінці https://www.facebook.com/artcentre.zt В І турі визначаються 10 проектних пропозицій, які набрали більшу кількість голосів під час он-лайн голосування. 2.8. Мета ІІ туру Конкурсу – презентація, розгляд та оцінювання 10 проектних пропозицій, які  визначені І туром та визначення переможця Конкурсу. Для  участі у ІІ турі Конкурсу організаторами запрошуються автори 10 конкурсних проектів, які перемогли у І турі Конкурсу», – зазначено в Положенні.

Учасників заохочують преміями.

«Замовником Конкурсу встановлюється преміальний фонд, який складає 50 000 грн. Розподіляється фонд  наступним чином:

- перша премія – 25 000 грн;

- друга премія  – 15 000 грн;

- третя премія  – 10 000 грн», – йдеться в Положенні.

Термін подачі конкурсних проектів для участі у конкурсі -до 09 год. 00 хв. 07 жовтня 2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, для розробки ескізного проекту АРТ-Центру в житомирському кінотеатрі «Жовтень» оголосять конкурс.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі