Місто

Олег Малиновський обіцяє захищати своє право на реконструкцію «Смачної зупинки» у центрі Житомира

21 July 2016, 18:26

З плакатами в руках кілька десятків людей прийшли 21 липня до міської ради, щоб закликати депутатів звернути увагу на проблеми підприємця, який інвестував у реконструкцію зупинки на майдані Перемоги, втім так і не зміг завершити будівництво. Серед мітингувальників і будівельники, яких зачепила ця проблема.

«Зачіпає тим чином, що у мене була домовленість з Олегом Антоновичем  на будівництво даного кафе. на сьогоднішній день не дають йому будувати. у мене була домовленість їхати за кордоню Краще ж працювати тут, тут платити, тут купляти. тут витрачати кошти, які ми заробляємо, але ж нам не дають заробляти. У мене, у моєї бригади сім’ї не годуються, ми сидимо вдома, чекаємо, а чому - не розумію», - розповідає будівельник Володимир Дубовенко.

Підприємець Олег Малиновський теж не збагне, як могла виникнути така проблема. Переконує – перед початком робіт отримав усі необхідні дозволи.

«Міська рада надала дозволи на будівництво об’єкту по майдану Перемоги, 13. Коли об’єкт був на 30% збудований і зареєструвався в держреєстрі, чомусь контролюючі органи скасовують ці дозволи і не дають забудовнику далі працювати. У мене питання до міської ради. Ми її обирали, вона повинна захищати підприємців. І сьогодні у мене питання, звернутися до міської ради, нехай вона проголосує і звернеться до Прем’єр-міністра Гройсмана, який заявляв неодноразово, що підприємці, яких будуть ображати, вони будуть його  ворогами. Якщо міська рада розуміє питання, якщо вона розуміє, що підприємці міста Житомира хочуть вкладати гроші, вона повинна підтримати мене. Я хочу застерегти міську раду, якщо вона сьогодні не підтримає мене, якщо ДАБ через суди скасує всі дозволи, то так як у мене там зареєстрована нерухомість, міську раду суд зобов’яже виплачувати не один мільйон гривень втрачених коштів. Міська рада одним рішенням надає дозвіл, іншим - скасовує. І гроші, які будуть виділені мені, як інвестору, підуть з коштів наших житомирян», - розповів Олег Малиновський.

Люди Прийшли на сесію, втім депутати цього разу не розглядали питання підприємця. Олег Малиновський обіцяє і надалі відстоювати своє право на будівництво і закликає усіх підприємців Житомира об’єднуватися задля боротьби із беззаконням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі