Влада

Голова Житомирської облради створила робочу групу з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, перше засідання вже відбулося

27 July 2016, 15:17

У Житомирській облраді створили робочу групу для вивчення питання забезпечення житлом дітей-сиріт.

Відповідне розпорядження голова облради Анжеліка Лабунська підписала 25 липня.

«На виконання рекомендацій постійної комісії обласної ради з гуманітарних питань від 30.06.16, з метою вивчення питання забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа утворити робочу групу. Робочій групі вивчити питання забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа. Контроль за виконанням розпорядження покласти на постійну комісію з гуманітарних питань», - йдеться у документі.

Розпорядженням також затверджено персональний склад робочої групи.

В день створення, 25 липня, робоча група провела перше, установче засідання.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

«В обласній раді 25 липня під головуванням депутата Олени Галагузи відбулось установче засідання робочої групи з питань забезпечення житлом дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. У засіданні взяла участь заступник голови обласної ради Наталія Рибак. Члени робочої групи розглянули матеріали стосовно 18 дітей зазначених категорій, в яких наразі існують проблеми з житлом. Зокрема, дехто з них не мають постійного помешкання, а по деяких є непідтверджені факти, що у дітей незаконним шляхом відбирають належне їм житло. Після обговорення робоча група дійшла згоди, щоб звернутися до правоохоронних органів та соціальних служб для перевірки інформації, в яких житлових умовах наразі перебувають ці діти», - інформує прес-служба облради.

 

Фото з сайту облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі