Місто

На вулиці Князів Острозьких у Житомирі почали зносити аварійний будинок

1 August 2016, 13:50

1 серпня у Житомирі почали зносити старий будинок по вулиці Князів Острозьких. Проїжджу частину поблизу будівлі огородили стрічкою, а поліція перекрила рух транспорту. Мешканці сусідніх будинків спостерігали за процесом знесення, визираючи з вікон. Дехто виходив, щоб сфотографувати.

Місцеві розповідають, багато років будівля була у занедбаному стані, тут селилися безпритульні, або перехожі використовували розвалини, як туалет.

«Цей будинок вже років 20 у такому стані стояв, одні бомжі там знаходилися, проходити повз нього було небезпечно, бо там постійно якась цегла сипалася. Те, що його розбирають, це тільки правильно. Я чув, говорили, що на громадські слухання будуть виносити питання, щоб збудувати дім для АТОшників. Те, що почистять, вже добре. А що далі збудувати - нехай люди вибирають», - каже мешканець сусіднього будинку Богдан Ващенко.

Літні люди, які давно живуть у цьому районі, кажуть, останні років 20 це місце було занедбаним. Вони турбуються, що майбутнє будівництво буде шумним і завдаватиме їм незручностей, але готові терпіти заради бійців АТО, яким пообіцяли квартири у новобудові.

«Сказали, що це буде 9-поверховий чи 7-поверховий будинок. Нам це буде приємно. Нібито для солдат АТО обіцяють. Для них ми б перетерпіли усе, аби їм зробили житло. Через те, що ці хлопці заслуговують», - каже мешканка сусіднього будинку Леоніда Коротка.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі будуть перекривати рух, щоб розчистити місце для будинку АТОшників.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі