Місто

У Житомирі будуть перекривати рух, щоб розчистити місце для будинку АТОшників

29 July 2016, 11:58

1 та 2 серпня у Житомирі на вулиці Князів Острозьких (колишня Шелушкова) буде перекрито рух транспорту через демонтаж аварійної будівлі.

Про це повідомляють на сайті Житомирської міської ради.

«У зв’язку з виконанням 1 та 2 серпня 2016 року з 9.00 год. до 18.00 год. робіт з демонтажу (знесення) аварійної будівлі на вул. Князів Острозьких,59,   буде проводитись перекриття руху транспорту на вказаній вулиці, а саме на ділянці від перехрестя вул. Київської до вул.Гоголівської», – йдеться в оголошенні.

Нагадаємо, 1 липня житомирський виконком підтримав проект рішення про знесення аварійного будинку по вул. Князів Острозьких.

Як повідомляв Житомир.infoпитання складання договору суперфіції на використання земельної ділянки по ул.Шелушкова для будівництва багатоквартирного житлового будинку для учасників АТО розглядали на сесії міськради 17 вересня минулого року, але для його прийняття не вистачило голосів. У березні 2016 року депутати міськради віддали земельну ділянку площею 0,1734 га по вул. Князів Острозьких, 59 під будівництво ЖБК «Атошник»: мер Сергій Сухомлин пояснював, що кооператив частину квартир продасть і за рахунок цього здешевить вартість квартир для учасників АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі