Місто

Хлопець, від якого нібито була вагітна Дарина Лаговська, відвіз у Житомирський будинок дитини речі для новонароджених

4 August 2016, 17:41

Вона то зникала у Києві на 9 місяці вагітності, то знаходилася вже без дітей, - житомирянка Дарина Лаговська поставила на вуха всю країну. ЇЇ спершу розшукували у пологових будинках Києва, потім переймалися долею двійні, яку вона носила під серцем, аж потім з’ясувалося - вагітність була вигаданою.

Оговтатись від пережитого досі не може Євген. З дня на день він готувався стати батьком малюків і навіть придбав одяг, підгузки, ліжечко і постільну білизну.

«Десь місяць тому ми купили ці речі всі, вибирали разом з Дашою. І зараз вже по факту, коли дітей нема, хочу передати це все у дитячий будинок. думаю, це більш потрібно їм, ніж мені зараз», - розповідає він.

Із сестрою і другом Євген привіз подарунки у будинок дитини. Вони не хочуть давати інтерв’ю, бо втомилися від надмірної уваги. Сподіваються, що дитячі речі стануть у нагоді малюкам, які виховуються тут, зізнаються, усе це купувалося з любов’ю, для власних дітей.

«Це все дуже необхідне, тому що дітки тут без батьків, на повному державному утриманні і вихованні. Ви - людина доброї волі. Дякуємо, що маєте добре серце», -  каже заступник головного лікаря КЗ «Житомирський обласний будинок дитини» Лариса Андреєва.

Гостей проводять у групу де знаходяться малюки від народження, до 6 місяців. Євгену та його рідним морально важко тут знаходитися, так само, як важко збагнути, що малята, на появу яких чекали, були вигадкою.

Євген неохоче переповідає історію своїх стосунків з Дариною.

«Познайомились ми у товариша на весіллі, спілкувалися впродовж місяця, були інтимні стосунки одного разу. Через місяць Даша зателефонувала, сказала, що вагітна, нервував, тяжко було, але вирішив взяти відповідальність на себе. УЗД, фотографії показувала, на УЗД я не був присутній. Ми просто спілкувалися, разом не жили, а просто спілкувалися. Вже потім подзвонили, що вона зникла. Дві доби їздили, шукали, за першу ніч до 10-ти пологових будинків об’їздили. Ніде нічого не було, ніхто нічого не бачив», - каже хлопець

Найбільшим шоком для Євгена і його рідних стало, коли Дарина повернулася додому і не могла пояснити, де двійня.

«Сказала, що нічого не пам’ятає, говорила, що з Києва їхала вагітною і більш нічого не пам’ятає», - говорить він.

Після того, як правоохоронці та журналісти розкрили обман ошуканому хлопцеві пропонувати писати заяву про шахрайство і позиватися до суду. Але хлопець вирішив – про Дарину Лаговську більше не хоче навіть чути.

«Я думаю, це на її совісті, нехай з цим живе, а я буду намагатися забути це все», - каже Євген.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі