Місто

Таємнича історія зникаючої 19-річної житомирянки: вагітна – не вагітна?

1 August 2016, 14:40

Житомиряни вже кілька днів обговорюють таємничу історію 19-річної житомирянки, яка нібито була вагітна двійнею, зникла у Києві, потім знайшлася і знову зникла.

Нагадаємо, 27 липня у програмі «Вікна-новини» на каналі СТБ показали сюжет про те, що рідні розшукують зниклу у Києві 19-річну житомирянку Дарину Лаговську, яка перебуває на 9 місяці вагітності і чекає на двійню. Останні раз дівчину бачили ввечері 26 липня біля станції метро «Політехнічний інститут» в кав’ярні «Львівські пляцки». 

Мама дівчини просила повідомити будь-яку інформацію про доньку.

Вранці 28 липня родичка зниклої дівчини Ірина Драбок написала, що Дарина знайшлася.

«Завдяки Вам дівчина знайшлась. У неї та батьків шок. Прохання не турбувати дзвінками і повідомленнями», - написала Ірина, яка працює на каналі СТБ.

Люди, які переживали за вагітну та допомагали її шукати, хотіли дізнатися, чи все нормально з двійнею, народила чи ні, але батьки Дарини Лаговської просили залишити їх у спокої і ніяких подробиць не розповідали.

«Я зараз нічого говорити не можу і не буду. Будь ласка, не дзвоніть всі, я вас прошу. Потім буде щось конкретно відомо, то я  вам скажу. Я сама нічого взагалі не знаю і сказати не можу», - сказала Житомир.info телефоном мама дівчини Вероніка Лаговська.

Телефонна розмова з мамою відбулася 29 липня близько 13.00, а згодом стало відомо, що 19-річна дівчина знову зникла – ввечері 29 липня в поліцію надійшла відповідна заява.

Тим часом, журналісти ТСН з’ясували, що на обліку в медичних закладах не перебувала вагітна двійнею Дарина Лаговська, і жодної інформації щодо її вагітності або новонароджених дітей нема. А користувачі соцмереж почали висловлювати припущення про сурогатне материнство, торгівлю дітьми та про те, що дівчина взагалі не була вагітна, а ходила з накладним животом.

1 серпня Житомир.info прокоментували ситуацію зі зникненням дівчини в головному управлінні Нацполіції в Житомирській області.

«Заява про її зникнення надійшла у п’ятницю вранці. У суботу стало відомо, що вона знаходиться у лікарні. Сьогодні стало відомо, що в лікарні вона була впродовж нетривалого часу, її оглянули лікарі і вона залишила лікарню. У нас зустрічна заява, що вже відомо її місце перебування», - розповіла речник ГУ Нацполіції Алла Ващенко.

Ніякої інформації щодо вагітності та новонароджених в поліції не надають і кажуть, що не отримали об’єктивних, фактичних відомостей, які б свідчили про те, що дівчина була вагітна.

Ірина Драбок, за ініціативи якої почалися розшуки зниклої дівчини, зараз зізнається, що хотіла допомогти знайомим людям, але стала заручницею ситуації, в якій багато «білих плям».

Нижче - фото Дарини Лаговської з її сторінки Вконтакті

В фойє Житомирського драмтеатру, 24 травня 2016 року

Фото викладене 1 липня

26 липня подруга на майдані Перемоги в Житомирі проводжає Дарину в Київ

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі