Події

У Києві зникла безвісти 19-річна житомирянка, яка перебуває на 9 місяці вагітності і носить двійню

28 July 2016, 09:58

У Києві зникла 19-річна житомирянка Дарина Лаговська, яка перебуває на 9 місяці вагітності і чекає на двійню. До столиці вона приїхала з Житомира, щоб владнати питання щодо роботи перед декретом.

Про це 27 липня розповіли у Вікнах на СТБ.

«Увечері 26 липня близько 22.00 біля станції метро «Політехнічний інститут» вона в кав’ярні «Львівські пляцки» чекала, коли її заберуть додому рідні, але дівчині стало зле. Їй розболівся живіт, це видно на відеозапису», - йдеться у сюжеті.

Працівниця закладу розповіла, що вагітна пішла до туалету, а коли вийшла, була схвильована і попросила з собою води. Дарина вийшла з кав’ярні і зникла. Востаннє з нею телефоном говорила мама. Через 15 хвилин після розмови обидва телефони дівчини були вимкнені. Зв’язку з нею нема і досі. Дарину шукає поліція, родичі об’їздили всі медзаклади столиці, але про вагітну двійнею ніхто не чув.

«Вона плакала, я їй кажу, може, вийди на вулицю трохи, зараз він за тобою під’їде. Я дуже прошу, тут багато молоді, перехожих. Якщо хтось щось бачив, дуже прошу, у будь-яку пору дня чи ночі будь-яку інформацію повідомляйте», - просить мама зниклої.

Як повідомляв Житомир.info, 25 липня житомирські поліцейські розшукували 9-річну дівчинку, яка вийшла з дому і добу не поверталася. Пізніше дівчинку розшукали в торговельно-розважальному центрі.

26 липня Дарину проводжають у Київ на м-ні Перемоги в Житомирі. Фото з соцмережі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі