Місто

Житомирян попереджають про різке зниження температури, грози та шквальний вітер

11 August 2016, 18:05

У Житомирі синоптики прогнозують різке знищення температури, грози та шквальний вітер.

Про це повідомляє управління з питань НС та ЦЗН Житомирської міської ради.

«За інформацією Житомирського обласного гідрометцентру в найближчі дні на території області та міста очікується різка зміна погодних умов (грозові дощі, подекуди град, пориви вітру та шквали 15-22 м/с), температура повітря знизиться: нічна – на 3-6, денна – на 10-15°. Шановні громадяни! Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити під розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження», – йдеться у повідомленні.

Особливо обережними варто бути під час грози, адже це природне явище є досить небезпечним і може стати причиною виникнення надзвичайних подій.

«Звертаємось до керівників суб’єктів господарювання усіх форм власності вжити вичерпних заходів щодо недопущення виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з погіршенням погодних умов, забезпечення стабільної роботи транспортної інфраструктури, систем енерго-, газо-, водопостачання, зв’язку, а також інших систем житлово-комунального господарства, медичних установ та об’єктів соціальної сфери, при цьому звернути особливу увагу на стан їх енергозабезпечення та порядок відновлення енергопостачання», – зазначає управління надзвичайних ситуації мерії.

Як повідомляв Житомир.info, 11-12 серпня на території Житомирської області очікується різка зміна погодних умов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі