Суспільство

Каменяр із Коростишева пройшов до 20 кращих кухарів і змагатиметься за перемогу у шоу «МастерШеф»

31 August 2016, 10:20

За результатами першого дня телекастингу кулінарного шоу «МастерШеф-6», 35-річний каменяр із Коростишева Олег Ковальчук став одним із двадцяти кращих кулінарів-аматорів, які далі змагатимуться за перемогу в телепроекті.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу СТБ.

«Я хочу перемогти, звісно ж, тому що маючи мускулатуру та здорове харчування, як же не перемагати. Кулінарія для мене – це здоров’я та молодість. Рік тому я важив 104 кг. Але почав ходити до спортзалу, а при цьому треба здорове харчування, тому став читати про кухню. Я за рік скинув 24 кг», – сказав Олег Ковальчук, зізнавшись, що дуже нервував перед зустріччю з суддями «МастерШефу».

Зважаючи на свою професійну зайнятість, одному з них, Ектору Хіменесу Браво, наш земляк зробив особливий подарунок – на фрагменті базальту вирізьбив напис і логотип «МастерШефу».

Разом із тим страва Ковальчука – тунець із гарбузом під апельсиновим соусом – сподобалася усім трьом суддям телепроекту.

«Мене трошки насторожило, що Ви не додали солі. Але скуштувавши Ваш тунець разом із гарніром, я відчула повну гармонію. Для мене це дуже хороша, збалансована страва. Навіть те, що Ви не процідили і залишили м’якоть апельсина (у соусі), грає на вашу користь», – зауважила Тетяна Литвинова.

«Коли я почув, що Ви поєднали тунець із гарбузом, то одразу зрозумів, що ця пара вирішить долю страви. Так воно й сталося, адже саме за них я кажу Вам «Так», – уточнив Ектор Хіменес Браво.

«Тунець приготований відмінно, тому я кажу Вам «Так», – додав третій суддя проекту Сергій Калінін.

При цьому сам Олег Ковальчук розповів їм, що взяти участь у «МастерШефі» збирався останніх кілька років, але на заваді стало те, що за короткий час він втратив майже всіх рідних.

«Я до вас їду, чесно, років три чи чотири. І мені подзвонили у березні, (запросили) на кастинг, а через десять днів батька вбиває – станок падає на роботі. А мама померла 13 травня – через півтора місяця. Минає рік – брат рідний випадає з четвертого чи шостого поверху. Потім зимою, після Нового року, – баба зразу… Втратив всю сім’ю за декілька років – у мене трохи їхав дах. Було дуже важко психологічно, але потім переосмислив і почав жити по-іншому. Щось всередині сказало, що треба все змінювати, бо в тебе і дитя, і дружина. Тепер, якщо я тут, то не повинен впасти обличчям у багнюку,» – пояснив чоловік.

Як повідомляв Житомир.info, 26-річний житомирський музикант Дмитро Ніжельський під час телевізійного кастингу отримав чотири «так» від суддів шоу «Ікс-фактор» і пройшов до наступного етапу підготовки у так званому «Тренувальному таборі».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі