Місто

На ремонт житомирського басейну «Авангард» витратили більше 1 млн грн

6 September 2016, 13:06

В плавальному басейні Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи  «Авангард» Житомирської обласної ради у липні-серпні 2016 року провели ремонт.

Про це 6 вересня повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«1 вересня плавальний басейн вже був готовий до учбово-тренувальних занять відділень плавання, триатлону та сучасного п’ятиборства. У басейні були проведені такі види будівельних робіт, як облицювання керамічною плиткою дна та стін басейну, заміна плитки на обхідних доріжках, заміна сходин в ванні басейну. Також були виконані роботи по облицювання стін та частково колон в приміщенні ванни плавального басейну. Був проведений ремонт 3-х метрової вишки для стрибків у воду, а з обхідних доріжок проведено водовідведення. Також була проведена часткова реконструкція мережі теплопостачання. На ці роботи з обласного бюджету було використано коштів на суму 1 млн 100 тис. грн», - інформує прес-служба ОДА.

В ОДА також зазначають, що на 20 вересня заплановані роботи по встановленню нових батарей для опалення басейну без переривання його роботи.

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2012 року житомирський басейн «Авангард» був закритий на капітальний ремонт. Восени 2012 року, після трьох місяців реконструкції, басейн відкрили. Навесні 2015-го «Авангард» знову ремонтували. У березні 2016 року тодішній губернатор Сергій Машковський мав намір зробити зі школи «Авангард» спортивну візитівку Житомира. Улітку 2016 року житомирська тріатлоністка Юлія Єлістратова попросила у влади 50-метровий басейн для тренувань.

Фото прес-служби ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі