Влада

Порошенко оголосив конкурс на дві посади в Житомирській області: губернатора та голови РДА

9 September 2016, 12:59

Президент Петро Порошенко розпорядився оголосити конкурс на посаду голови Житомирської ОДА та голови Олевської РДА

Відповідні розпорядження підписані 9 вересня та опубліковані на сайті президента.

«Відповідно до частини другої статті 23 Закону України «Про державну службу» оголосити конкурс на зайняття вакантних посад голови Житомирської обласної державної адміністрації та голови Харківської обласної державної адміністрації. Затвердити Умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад голови Житомирської обласної державної адміністрації та голови Харківської обласної державної адміністрації (додаються). Це Розпорядження набирає чинності з дня його опублікування», - йдеться в документі.

Також оголошений конкурс на зайняття вакантних посад голів шести районних державних адміністрацій, серед яких одна в Житомирській області – Олевська.

Нагадаємо, заяву на звільнення за власним бажанням з посади голови Житомирської ОДА Сергій Машковський написав 16 серпня. Відповідний указ про його звільнення на сайті президента України опублікували 31 серпня.  5 вересня на прес-конференції Машковський пояснював причини свого звільнення.

Як повідомляв Житомир.info,29 серпня президент звільнив координатора Житомирського офісу реформ Василя Невмержицького з посади голови Олевської райдержадміністрації.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі