Місто

Житомирське управління культури хоче на Покрову зробити загальноміське весілля

14 September 2016, 10:02

Житомирська влада оголошує конкурс-кастинг для сміливих молодят, які планують одружитися 14 жовтня, а також запрошує майстрів для проведення майстер-класів по виготовленню весільного подарунку для молодят.

Про це Житомир.info розповіли в управлінні культури Житомирської міської ради

«14 жовтня ми святкуємо велике свято – Покрови. Цього дня у нас три свята в одному: День козацтва, День Пресвятої Богородиці та День захисника України. Особливу увагу ми приділимо учасникам АТО, будемо вручати нагороди. Планували це все організувати на майдані Корольова, але там запланований капітальний ремонт після Михайлівської, і зараз обираємо місце, де провести це свято, можливо це буде майдан Соборний. Ми шукаємо пару, яка разом з нами проведе цей день. Ми хочемо зробити весілля за стародавніми українськими традиціями, привселюдно. А шалаш буде, ніби вже в продовженні української традиції: обвішаний рушниками, образи над подружжям. Всі будуть запрошені до цього весільного шалашу, будемо роздавати козацький куліш», – розповіли в управлінні культури.

До участі у святі запрошуються й представники харчової промисловості, які стануть учасниками загального весільного шалашу.

«Фуд-корд буде організовано у вигляді шалашу з елементами традиційного українського декору - рушники, килими тощо. Всі гості свята сидітимуть за одним святковим столом. Хто з підприємців зможе адаптуватися до незвичайного, приєднуйтеся! Звертайтеся за телефонами: 097 919 87 28, 093 501 00 37», – наголосили в управлінні культури.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року у Житомирі відбувся концерт до Дня козацтва.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі