Культура

На кастингу шоу «Ікс-фактор» житомирянка розповіла, як у школі її порівнювали з порноакторкою Сашою Грей

3 October 2016, 09:22

17-річна житомирянка Дар’я Соколовська із Житомира успішно пройшла телеканстинг вокального шоу «Іск-фактор-7», виконавши пісню американської співачки Beyoncé (Бейо́нсе).

Про це йдеться у сюжеті телеканалу СТБ.

«Мене звуть Дар’я, мені 17 років, я з міста Житомира. Хоча наразі проживаю у Києві, бо навчаюсь там. Говоритиму відверто: комплексів у мене достатньо. У старших класах у мене було одне прізвисько, але я не хотіла би його називати, бо воно – погане», – розповіла про себе дівчина.

Даші хотілося провалитися крізь землю, коли однолітки вкотре дражнили її іменем порноактриси Саші Грей через зовнішню схожість із останньою. Такі порівняння доводили юну житомирянку до відчаю: приходячи зі школи, вона плакала від образ. Ба більше: це вплинуло й на самооцінку дівчинки. Тому участь у кастингу «Ікс-фактору» стала для неї не просто важливим кроком, а й колосальним зусиллям над собою.

«Мене це настільки дратувало… Ну схожа… Але що з того? Насправді у мене з самооцінкою все дуже погано. Тому піти на такі шоу для мене… Мама мене просто змусила зробити це» – пригадує Дар’я усміхаючись.

Тим не менш, своїм виконанням композиції «Naughty Girl» дівчина зуміла вразити усіх присутніх у залі. Глядачі аплодували Дар’ї стоячи, причому їхні овації супроводжувалися гучним вигуком «Молодець!» А композитор і продюсер, член журі проекту Костянтин Меладзе узагалі зауважив, що за весь час кастингу Соколовська стала єдиною конкурсанткою, кому вдалося правильно виконати пісню із репертуару Бейонсе.

«Дашо, Ви знаєте, люди, котрі співаючи Байонсе у нас, всі співають її погано. Просто погано – не вихоплюють із цієї музики найголовнішого. А найголовніше у цій артистці – деяка грайливість: вокальна потужність і при цьому легкість. От чого немає ні в кого – то це легкості. Всім настільки важко наслідувати Бейонсе. Я відразу скажу, що за весь цей час серед усіх дівчат, які співали пісні Бейонсе, ви – найкраща! Це ми відразу всі (члени журі, – ред.) відзначили, тому що Ви комплексно підійшли до завдання: підготували і хореографія, і волосся у Вас у потрібний момент ворушаться в різні боки… Єдине, над чим треба працювати, – вираз обличчя у вас такий, ніби Ви підіймаєте штангу. А так, Ви талановита дівчина,» – підкреслив Меладзе.

Зі свого боку інша суддя телешоу – фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна – звернула увагу на те, що житомирянці вдалося поєднати танець і спів, що непросто.

Зрештою, Дар’я Соколовська отримала три суддівських «Так». Свою ложку дьогтю у загальну бочку меду вніс тільки танцівник, член журі Антон Савлепов. Однак це не завадило співачці із Житомира пройти далі – до «тренувального табору».

Як повідомляв Житомир.info, вдало виступити на кастингу сьомого сезону «Ікс-фактору» змогли також житомирянин Дмитро Ніжельський і російський співак Вітольд Петровський, який раніше проживав у Житомирі. А от учасники з гурту «Остров добрых надежд» хоч і виконали авторську пісню та подарували суддям проекту житомирські шкарпетки, до наступного етапу змагань таки не пройшли.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі