Суспільство

На кастингу шоу «Ікс-фактор» глядачі плакали від виступу російського співака, який раніше проживав у Житомирі

19 September 2016, 11:13

Під час кастингу телешоу «Ікс-фактор» 30-річний російський співак Вітольд Петровський вразив суддів і глядачів не лише проникливим виконанням пісні, а й володінням української мови.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу СТБ.

Представляючись Петровський сказав українською, що приїхав із міста Коломна (Московська область, Росія).

«Та ви що? І отак розмовляєте?» – здивувалася його українській суддя проекту, фронтвумен гурту THE HARDKISS Юлія Саніна.

«Звісно. Я жив у Житомирі, що недалеко від Києва», – пояснив конкурсант.

Але не менш вразив присутніх і виступ Вітольда. Під час виконання ним пісні «Я тебя рисую» глядачі у залі плакали.

Сам же співак завдяки музиці вирішив поділитися зі слухачами своїм болем – пару років тому померла його дружина. Однак жодних пояснень і коментарів з цього приводу артист давати журналістам відмовився.

«Я цього не приховую. Просто кому потрібна твоя глибина? Я сиджу спілкуюсь із вами, але я бачу по ваших поглядах, що вам абсолютно небайдуже. І не тому, що вам це треба для шоу, вам хочеться це знати: вам уже важко, ви сидите… вам було добре, ви усміхалися, коли йшли сюди (до грін-рум, – ред.), а зараз ви сидите і плакати хочете… Ну і навіщо це вам? У кожного сліз рівно стільки, скільки йому виділено. Час не лікує – це все казки. Людина, в якої є душа, не може мене не правильно зрозуміти,» – сказав він кореспондентам телеканалу.

Разом із тим у сюжеті російського телепроекту «Артист», в якому брав участь Петровський, повідомляють, що зі своєю покійною дружиною Тетяною співак був знайомий іще з 13-річного віку. За 12 років вони одружилися, але згодом у подружжя почалися проблеми та молоді люди мусили розлучитися. Після чергового з’ясування стосунків жінка вкоротила собі віку.

Як повідомляв Житомир.info, 26-річний житомирянин Дмитро Ніжельський пройшов до «Тренувального табору» телепроету «Ікс-фактор», а бердичівлянин Юрій Стасюк, який називає себе містером Тисяча Вольт, виступив на кастингу шоу «Танцюють всі!»

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі