Місто

Влада Житомира обіцяє підписати акти щодо вкладання нової бруківки лише після усунення недоліків

12 October 2016, 15:45

Про темпи укладання плитки на центральних вулицях Житомира та якість робіт журналістам розповів перший заступник міського голови Олексій Ясюнецький, який перевірив хід робіт на відрізку вул. Великої Бердичівської.

«Стосовно термінів, то ми розмовляли з директором підрядника: все те, що розрито на початку минулого тижня, у понеділок-вівторок буде покладено. Завтра ми будемо бачити плитку біля міської ради, яка буде повністю закладена до сесії. Такі зобов'язання взяв на себе підрядник, і у мене нема підстав йому не довіряти. По якості, щоб уникнути спекуляцій, жоден акт по кладці плитки не підписаний. Працює технагляд, недоліки є, вони усуваються в ході роботи, технагляд працює, і я гарантую, що жоден акт не буде підписаний, поки всі недоліки по якості не  будуть усунуті», - сказав Олесій Ясюнецький.

Представник підрядника попросив житомирян не поспішати з критикою, а дочекатися закінчення робіт.

«Неможливо оцінювати незакінчену роботу. Так само ми не можемо оцінювати картину художника, який не дописав її. Давайте ми закінчимо, подамо акти виконаних робіт, технагляд перевірить, не буде зауважень - і я тоді буду говорити, що мене все влаштовує», - сказав представник підрядника Володимир Заборський.

Розповідь першого заступника міського голови і представника підрядної організації перебив перехожий, який сказав журналістам, що задоволений плиткою і тим, як вона покладена, після чого пішов далі.

Як повідомляв Житомир.info, до 16 жовтня у Житомирі обіцяють покласти плитку на всіх «розритих» тротуарах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі