Влада

На сесії міськради представник «Айдару» звинувачував мера Житомира, а той розповідав про шантаж

13 October 2016, 11:07

Кілька десятків чоловіків у камуфляжі з нашивками «Айдар» та «Правий сектор» прийшли на сесію Житомирської міської ради, щоб висловити свої претензії меру.

Люди, які зібралися вранці 13 жовтня біля приміщення мерії, близько 11.00 зайшли до сесійної зали.

Журналістам представники пікетувальників пояснили, що вони хочуть підняти питання нераціонального використання коштів конкретно мером Сергієм Сухомлиним та кілька земельних питань: щодо передачі в оренду ПАТ «Київміськбуд» земельної ділянки за адресою вул. Героїв Чорнобиля, 6 та 8.

«Свого часу Сергій Іванович Сухомлин обіцяв нам, що буде всіляко допомагати нам у вирішенні наших житлових питань, а саме – у виділенні земельних ділянок, але нічого не вирішено. І ось недавно Сергій Іванович, всупереч законодавству, без нашого відома, без рішення сесії виділив земельну ділянку. Ми хочемо і вимагаємо створення комісії депутатської із залученням туди членів громадськості для розслідування цієї протиправної дії», - сказав Олександр Федосюк, керівник ГО ВПК «Айдар» Житомир.

«Два дні тому до мене в кабінет прийшли кілька представників «Айдару» у військовій формі і запропонували «по-хорошому» поміняти ділянку ТВЦ «Олеся» по Київській, 6 на ділянку по Тетерівському бульвару. Я відмовився. Так що не свої інтереси ви відстоюєте, не учасників АТО, у вас є певний замовник. Я відмовився. Мною підготовлена заява про випадок шантажу, я передаю ці документи в прокуратуру, щоб вони розібралися і дали правову оцінку моїх дій та тих людей, які тут виступають», - сказав Сергій Сухомлин.

Заява "Про злочин" мера Сухомлина:

Детальніше дивіться у сюжеті на нашому сайті

Як повідомляв Житомир.info, перед початком сесії біля мерії були помічені люди у військовій формі, а в будівлі – посилена охорона.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі