Події

Поліцейські просять допомогти розшукати водія, який у Бердичеві наїхав на пішохода і втік

24 October 2016, 11:54

Поліцейські шукають свідків ДТП у Бердичеві, під час якої водій автомобіля «ВАЗ-21015» на пішохідному переході наїхав на місцеву жительку і втік з місця події.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацпліції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 жовтня близько 12:05 по вулиці Житомирській у місті Бердичеві. За попередніми даними, водій автомобіля «ВАЗ-21015», рухаючись по вулиці, скоїв наїзд на пішохода, 49-річну місцеву жительку, яка переходила проїзну частину дороги по регульованому пішохідному переходу. Керманич транспортного засобу з місця події втік. Із забоєм плечового суглобу жінку було госпіталізовано до місцевої лікарні», – йдеться у повідомленні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Шановні громадяни, поліцейські просять тих, хто став свідком події або володіє будь-якою інформацією щодо обставин ДТП, звернутися до Бердичівського відділу поліції за адресою: вулиці Героїв України, 67, або за телефоном (04143) 2-11-02 чи спецлінію 102.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі вночі 23 жовтня на перехресті вулиць Шевченка-Івана Мазепи зіштовхнулися рейсовий автобус «Харків-Чернівці» та вантажний автомобіль Renault. Під час аварії загинув пасажир вантажівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі