Місто

Київська компанія за 4,2 млн грн збирається побудувати станцію водних видів спорту в Житомирі

27 October 2016, 09:24

Компанія «Укрспемонтаж Інвест», зареєстрована у Києві, виграла тендер управління капітального будівництва Житомирської міської ради на будівництво станції водних видів спорту в Житомирі.

Результати відкритих торгів та договір між сторонами 26 жовтня 2016 року опублікували на порталі електронних закупівель ProZorro.

Очікувана вартість закупівлі становила 5 млн грн, а учасників було аж п'ять. Найдешевша - 3,5 млн грн - пропозиція житомирського приватного підприємства «Подік» була відхилена через невідповідність документації.

Скрін з сайту ProZorro

Загальна сума договору становить 4 273 502,00 грн  з ПДВ, з них у 2016 році – 2,1 мільйона. У договорі зазначається, що фінансування робіт залежить від реального надходження коштів з місцевого бюджету.

Договором передбачене будівництво в Житомирі опалюваного приміщення станції з теплою підлогою, боксів для човнів, зовнішнього освітлення й зовнішніх мереж каналізації та благоустрій території.

На сайті будівельної  компанії «Укрспецмонтаж Інвест» йдеться, що вона здійснює повний спектр загальнобудівельних та спеціальних монтажних робіт від комплексного проектування до здачі об’єкта «під ключ». На всі роботи, які проводяться компанією, є відповідна державна ліцензія.

Нагадаємо, на початку жовтня 2015 року Сергій Сухомлин говорив про те, що з наступного року в Житомирі розпочнеться будівництво повноцінної бази водних видів спорту.

Як повідомляв Житомир.info, на початку 2016 року мер Житомира доручив підготувати пропозиції щодо будівництва станції водних видів спорту. Улітку 2016 року на місці майбутнього будівництва на Корбутівці можна було побачити сміття та залишки від багаття.

Місце, де в майбутньому буде станція водних видів спорту

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі