Місто

Приходь на відкриття оновленого будівельного гіпермаркету «ОЛДІ» в Житомирі

27 October 2016, 13:16

Як отримати 15% знижки на товари для оселі та будівництва? З «ОЛДІ» – дуже просто.  Варто просто завітати 29 та 30 жовтня на відкриття оновленого житомирського гіпермаркету,  який став ще більшим  і комфортнішим. Саме в ці вихідні, окрім знижки, кожен сотий покупець отримає цінний подарунок. Поспішайте – призи чекають на своїх власників.

Проведіть вихідні не лише весело, а й корисно – беріть участь у цікавих майстер-класах про догляд за придбаними товарами та їх використанням. Приходьте в оновлений гіпермаркет «ОЛДІ» на вул. Вітрука у Житомирі та отримуйте знання й практику з перших рук!

Ми будемо раді вас бачити в оновленому залі, який став просторішим та більш комфортним. Відчуй тепло домашнього затишку у відділі товарів для оселі та господарства, асортимент якого здатний задовольнити найвибагливіші смаки. Розширені товарні групи, комфортна обстановка, світлий та затишний зал – усе, що допоможе отримати гарний настрій та корисні покупки.

Атмосферу свята забезпечать дотепні ведучі та весела конкурсна програма. Море призів – гарантоване. Приєднуєтеся та отримайте море позитиву.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі