Влада

Новий голова Житомирської ОДА попередив старих чиновників: Мене вони можуть не пережити

2 November 2016, 13:34

Чиновники облдержадміністрації, які пережили вже не одне керівництво і хваляться стажем держслужби, можуть не втриматися на своїх кріслах.

Про це сказав новопризначений голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич на своїй першій прес-конференції 2 листопада.

«У коридорах ОДА можна почути таку думку: пережили (керівництво) до тебе, переживем і тебе. То я хочу сказати: ті, хто так думає, хай не радіють, тому що мене вони можуть не пережити. Тут є такі кадри, які пишаються тим, що 20 років на державній службі. А коли задати питання, що ти зробив за 20 років, то не можуть сказати», - сказав Гундич.

Новий губернатор також сказав, що у нього є один заступник і три вакансії, і над їх заповненням він ретельно працюватиме.

«Зараз у мене є заступник і три вакансії. Зрозуміло, що в найближчих два місяці планую їх заповнити. Багато проводжу переговорів, багато зустрічей і спілкувань, але конкретно не можу прізвище назвати, тому що з тих кандидатів, які я переглянув, я не побачив тих, хто міг би мені підійти, тому що я звик віддаватися роботі на 100%. Зараз я вийшов на роботу, жінка дорікає, що пізно приходжу і рано йду. «Приходиш – діти вже сплять, уходиш – діти ще сплять». Але я хотів би, щоб мої заступники  так само відносились до роботи і були енергійними, драйвовими людьми, які хотіли б щось змінити. Не просто сюди прийти, відсидіти зранку до вечора і кічитись тим, що «я заступник голови ОДА». Зрозуміло, що над командою я буду працювати обов’язково, підбирати заступників», - сказав він.

Як повідомляв Житомир.info, 27 жовтня Президент Петро Порошенко представив нового голову Житомирської ОДА Ігоря Гундича та подякував Сергію Машковському.

Фото Анни Максимової 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі