Місто

На Михайлівській у Житомирі встановлюють пристрої, які перешкоджатимуть заїзду автомобілів

7 November 2016, 17:12

7 листопада на вул. Михайлівській біля Житомирської мерії почали встановлювати боларди - автоматичні пристрої, призначені для обмеження в'їзду транспортних засобів.

Про це повідомляє сайт Житомирської міської ради.

«Боларди встановлять на вул. Михайлівській з боку вулиць В.Бердичівської, Київської, Лятошинського та Скорульського. Пристрої вмонтовуються в дорожнє полотно і, за сигналом з пульта, перекривають проїжджу частину за рахунок висувного елемента циліндричної форми», - інформує мерія.

За повідомленням прес-служби, поставкою та встановленням болардів займається житомирська компанія «Стиль-Сервіс». Боларди будуть встановлені двох типів: гідравлічні та електричні. Біля них рух автомобілям обмежуватимуть гранітні напівсфери. Загальна вартість встановлення та проведення відповідних мереж складає 580 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, тендер на капітальний ремонт вул. Михайлівської здійснює житомирська фірма «АртХаус», яке вже кілька років проводить реконструкцію центрального стадіону «Полісся». За 17,4 млн грн товариство, крім іншого,  зобов’язувалася встановити боларди - автоматичні пристрої, призначені для обмеження в'їзду транспортних засобів або резервування місць для паркування.

Фото з сайту Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі