Влада

Народний артист України звільняється з посади начальника управління культури Житомирської ОДА

16 November 2016, 10:55

Як стало відомо Житомир.info, Народний артист України, соліст гурту «Древляни» Юрій Градовський звільняється з посади начальника управління культури Житомирської облдержадміністрації.

«Він написав заяву на відпустку з подальшим звільненням, розпорядження про звільнення поки що немає, бо це має погоджувати Міністерство культури», - повідомили джерела в ОДА.

Сам Юрій Градовський не спростував інформацію про своє звільнення, але й не підтвердив.

«Я у відпустці і готуюся до сольного концерту «Древлян», який буде в драмтеатрі. Без коментарів, всі питання до губернатора», - сказав Житомир.info в телефонній розмові Градовський.

Нагадаємо, Юрій Градовський працює в обласному управлінні культури з листопада 1999 року: спочатку – провідним спеціалістом, заступником начальника відділу, заступником начальника управління, а з вересня 2010 року – начальником управління. 9 березня 2016 року Градовському виповнилося 60 років.

Звання «Народний артист України» художньому керівникові вокально-інструментального ансамблю «Древляни» Юрію Градовському присвоїв в березні 2011 року президент Янукович

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі