Влада

Після майже годинної перерви сесія Житомирської міськради почала розглядати земельні питання

30 November 2016, 13:42

Майже 60 земельних питань планують розглянути на черговій сесії Житомирської міської ради 30 листопада.

До розгляду питань депутати приступили о 13.30, після майже годинної перерви.

Під час розгляду проекту рішення про надання фізичним особам – підприємцям та громадянам дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою, депутати проголосували за пропозицію погоджувальної ради: «Доповнити текстову частину проекту рішення пунктом щодо підписання договору оренди землі після підтвердження сплати за період фактичного користування земельною ділянкою».

«Щоб у нас такого не було, що підприємець не платить, а потім ми продовжуємо оренду земельної ділянки», - пояснив мер Житомира Сергій Сухомлин.

Після перерви в сесійні залі присутній 31 депутат з 42. Нагадаємо, на початку пленарного засідання у залі було 38 народних обранців.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії знову відсутня секретар Житомирської міської ради. Вранці сесійної зали прийшли люди з плакатами підтримку підприємця та колишнього депутата Олега Малиновського, який хоче реконструювати «Смачну зупинку» на майдані Перемоги. При цьому Малиновський вимагав перевірити роботу головного архітектора Житомира та відсторонити її від виконання посадових обов’язків. Також до мерії прийшли представники польської громади, які виступають проти перейменування кладовищ Житомира. Крім того, депутати стурбовані кількістю та цілодобовим режимом роботи гральних закладів у місті. Також народні обранці підтримали доручення мера Сергія Сухомлина юрдепартаменту підготувати звернення до прокуратури щодо відкриття кримінального провадження проти керівництва ПАТ «Житомиргаз».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі