Влада

Колишній депутат вимагає перевірити роботу головного архітектора Житомира та відсторонити її від роботи

30 November 2016, 10:40

Створити комісію, яка перевірить роботу головного архітектора міста Євгенії Черкасової – за такою пропозицією на сесії Житомирської міської ради 30 листопада виступив депутат міськради минулого скликання, приватний підприємець Олег Малиновський.

Він також пояснив, що за люди прийшли на сесію з плакатами на його підтримку.

«Це люди – підприємці, представники малого та середнього бізнесу, це люди не революціонери, це люди, які прийшли з добром. Ми зараз вимагаємо створити депутатську комісію і розібратися з роботою головного архітектора Черкасової. Включити в цю комісію громадські організації. Я просто боюсь за наших житомирян, щоб вони не зіткнулися з тою ситуацією, з якою зіткнувся я», - сказав Малиновський.

У заяві, яку зачитав Олег Малиновський є вимога відсторонити Євгенію Черкасову від посади на час проведення перевірки її діяльності.

Мер Сергій Сухомлин сказав, що він не проти створення депутатської комісії щодо перевірки роботи головного архітектора.

Детальніше дивіться у сюжеті 

Як повідомляв Житомир.info, відкриття диспетчерського пункту з продажу квитків та «Смачної зупинки» на майдані Перемоги відбулося восени 2010 року. 12 березня 2016 року у центрі Житомира почали проводити реконструкцію «Смачної зупинки». У червні Державна архітектурно-будівельна інспекція скасувала Декларацію про початок робіт на об’єкті «Смачна зупинка», призупинивши її реконструкцію. Зранку, 21 липня перед будівлею Житомирської міськради зібралися кілька десятків людей з плакатами, щоб захистити інтереси підприємця, якому спершу дали дозвіл на будівництво об’єкта «Смачна зупинка» в центрі Житомира, а потім забрали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі