Влада

Під час річного звіту мер Житомира розповів про розчарування і кадрові зміни, які назрівають в команді

14 December 2016, 15:14

«Рік минув, рік був непростий. Для мене особисто, скажу, що це був рік випробувань, рік надій, рік розчарувань, і сьогодні я готовий відзвітувати за ту роботу, яка була зроблена протягом року», - такими словами міський голова Сергій Сухомлин починає свій річний звіт, який триває більш ніж півтори години.

За основу звіту мер взяв свою передвиборчу програму. Він розповідає про енергоефективні програми, які впроваджуються у місті, про переоснащення і забезпечення медичних закладів, спорт, освіту, безпеку, ремонт вулиць міста та комфорт житомирян. Про розчарування відповідає так:

«Я з величезною вдячністю ставлюся до роботи депутатського корпусу. З боку депутатського корпусу було розуміння тез проектів, які дійсно потрібні місту. Депутатський корпус підтримав ці проекти, а далі вже питання у виконавцях, які повинні були їх реалізувати. І ось тут розчарування. Ми десь не готові в управлінському плані, ми не готові ментально зробити ці проекти швидко, зробити ці проекти якісно. Це, напевно, найбільше розчарування. Тому що є ідеї, є підтримка депутатів, а ось реалізувати поки ми якісно не можемо», - сказав Сергій Сухомлин.

Міський голова також говорить і про роботу своїх заступників. Зізнається: не все його задовольняє, але про подробиці розповідає неохоче.

«Мені некоректно зараз висловлюватися про заступників, кожен з них знає… У квітні ми склали пріоритет тих проектів, які повинен виконати кожен. Я говорив, що в кінці року кожен з них буде звітувати. На найближчій сесії буде звіт заступників з реалізації цих проектів. Самі побачите ККД кожного і зможете задати питання. Але я думаю, у нас в команді будуть кадрові зміни», - сказав він.

Кого конкретно торкнуться ці кадрові зміни, Сергій Сухомлин не відповідає, але каже: невдовзі житомиряни самі про все дізнаються.

«У нас була уже розмова з заступниками, всі розуміють, що відбувається, я не буду все-таки називати прізвища, тому що ці люди будуть звітувати на сесії міської ради і депутати повинні будуть проголосувати за цей звіт. Депутати будуть в першу чергу оцінювати роботу. Більше я поки бачу результативність роботи Матвія Володимировича Хренова, у нього непростий напрямок, є системний підхід і чітке розуміння стратегії, що ми робимо через рік, що ми робимо через два. Дмитро Ткачук - людина молода в команді, людина абсолютно без досвіду керування, ККД роботи, може, досить низька, але за рахунок своєї енергії він реалізує більшість тих проектів, за якими він взяв на себе зобов'язання. До решти є питання», - сказав Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, прес-конференцію за результатами року мер дав у готельно-ресторанному комплексі «Гайки» в центрі Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі