Влада

Депутати Житомирської облради стоячи оплесками вітали нагородження командуючого ВДВ Михайла Забродського

22 December 2016, 10:26

Депутати Житомирської облради стоячи оплесками вітали нагородження свого колеги, командуючого ВДВ Михайла Забродського почесною грамотою та цінним подарунком – годинником.

Нагородження відбулося перед початком розгляду питань порядку денного сесії обласної ради, яка почала свою роботу 22 грудня.

Також голова облради Володимир Ширма оголосив переможців перших місцевих виборів в об’єднаних територіальних громадах: оплесками депутати вітали повідомлення про обрання голів 22 ОТГ області.

«Дозвольте мені їх привітати, побажати плідної праці і щоб вони не розчаровували своїх виборців», - сказав Володимир Ширма.

На черговій сесії присутні 57 депутатів з 64, у порядку денному сесії 79 питань, найбільше – питань комунальної власності (61), 9 питань стосуються надання погоджень щодо отримання спеціальних дозволів на користування надрами, гірничих відводів та мисливських угідь. Додатково до порядку денного включили ще 26 термінових питань. Депутати затвердили порядок денний, в якому 105 питань, в тому числі – обласний бюджет на 2017 рік.

Михайло Забродський

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі