Місто

У Житомирі на дитячій локації Різдвяного ярмарку з’явився вертеп

22 December 2016, 18:34

Ввечері 22 грудня на дитячій локації житомирського Різдвяного ярмарку, яка знаходиться на вулиці Михайлівській, з’явився святковий вертеп.

Композиція, яка символізує Різдво Христове, встановлена біля дитячих атракціонів, між Ляльковим театром та музичною школою №1. Серед присутніх на відкритті, також були представники ЖК «Домашній» - спонсора дитячої локації Різдвяного ярмарку.

 «В першу чергу, хочу висловити велику подяку за можливість допомогти в організації та проведенні такого чудового дійства, як житомирський Різдвяний ярмарок. Цього року він став ще більшим та кращим. Різдвяний вертеп є безумовним символом свята Різдва Христового. Це свято, як і Новий рік, є днями, які з таким нетерпінням чекають і дорослі, і діти. Вулиці міста наповнюються яскравими вогнями, дитячими посмішками та щирими привітаннями одне одному. Ми самі є будівельниками нашого теперішнього і майбутнього, і відповідальні, в першу чергу, перед собою та нашими дітками, в якому світі прокинемося завтра. Тому, завжди підтримувати ініціативи, які пробуджують у людях світлі відчуття сімейного щастя, тепла та затишку. Від щирого серця, запрошуємо до святкового вертепу, резиденції святого Миколая, яскравих концертів, та багато, багато іншого, що приготували для нас усіх організатори, щоб час проведений на ярмарку став незабутнім, цікавим та приємним. Ласкаво просимо до свята!!!» - сказав директор ТОВ «Артхаус груп» Андрій Добжанський.

Нагадаємо, у Житомирі 25 грудня на честь відзначення католицького Різдва Христового на майдані Корольова проведуть різдвяний флешмоб.

Як повідомляв Житомир.info, організатори Різдвяного ярмарку - Житомирська міська рада та Фонд родини Розенблат за сприяння управління культури Житомирської обласної державної адміністрації. Генеральний спонсор – Житомирський лікеро-горілчаний завод, спонсори - ЗАТ «Житомирські ласощі», «Кромберг енд Шуберт», «ЛаМода». Спонсор Резиденції Святого Миколая – ПП Fortress, спонсор дитячої локації – житловий комплекс «Домашній». Партнери – ГО «Мьюзік Бразерс», ГО «Житомир, зроби голосніше».

Андрій Добжанський

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі