Місто

На католицьке Різдво житомирянам обіцяють пряму трансляцію з Європейської площі

22 December 2016, 17:12

У Житомирі відзначення католицького Різдва Христового 25 грудня розпочнеться о 14.30 різдвяним флешмобом на майдані Корольова.

Про це 22 грудня повідомила прес-служба Житомирської міської ради. 

«Житомир приєднується до Всеукраїнського флешмобу «Україна та світ святкують Різдво Христовe разом». На головній новорічній сцені міста буде відбуватися пряма трансляція святкової програми з Європейської площі у Києві, в якій візьмуть участь Віктор Павлік, Ольга Богомолець, Віктор Уколов, Ганна Гопко, Rulada та інші зіркові гості, а також хор із 2000 осіб», - інформує мерія.

7 січня на житомирян чекає святкова програма, що розпочнеться на майдані Корольова о 17.00. Програма передбачає виконання різдвяних пісень, привітання з одним із найбільших християнських свят від священнослужителів різних конфесій. Також, як в усі інші святкові дні, працюватиме ярмарок та фудкорт.

У міськраді нагадують, що на початку грудня 2016 року у Верховній Раді зареєстровано законопроект, який передбачає додатковий святковий день 25 грудня.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році житомиряни-католики мали на Різдво Христове 25 грудня додатковий вихідний від Сухомлина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі