Влада

Сухомлин призначив депутата Житомирської міськради від БПП своїм радником

23 December 2016, 09:57

Мер Житомира Сергій Сухомлин призначив депутата міської ради від БПП Олександра Черняховича своїм радником на громадських засадах.

Відповідне розпорядження мер підписав 13 грудня.

«Вважати Черняховича Олександра Мирославовича радником Житомирського міського голови на громадських засадах», - йдеться у документі, опублікованому на сайті міської ради.

Відповідно до інформації на сайті Центрвиборчкому, 47-річний Олександр Черняхович має професійно-технічну освіту, член партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», проживає в Житомирі, працює директором ТОВ «Сталь-сервіс».

Як повідомляв Житомир.info, 19 лютого Сергій Сухомлин підписав розпорядження про призначення радником на громадських засадах перевізника і співвласник радіокомпанії «Крок Радіо» Володимира Іваницького. 19 квітня мер призначив директора Житомирського телеканалу «Союз-ТВ» Олега Бабкіна своїм радником. 28 квітня радником мера на громадстких засадах став керівник Житомирської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Володимир Хіля.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі