Місто

Батьки учнів житомирської гімназії №3 виявили нову тріщину в будівлі, директор запевняє – стіну мінятимуть

17 January 2017, 17:46

На приміщені житомирської гімназії №3 в стіні з’явилася нова тріщина.

Про це Житомир.info повідомили батьки учнів гімназії №3

«Звертаюся до вас від імені батьків одного з класів гімназії №3. Мало того, що половини школи немає - так сьогодні ми виявили нову тріщину по всій школі від фундаменту до 3-го поверху. Вчителька сказала, що забивали сваї і в результаті утворилася тріщина. Але ніякі роботи по стягуванню цієї стіни не проводяться. У школі страшно знаходитися», – зазначила жінка.

Директор гімназії №3 Марія Дорошко запевнила Житомир.info, що бокова стіна має мінятися.

«З внутрішньої сторони ніяких тріщин немає. Можливо, якісь мікро, ми їх заробити і все нормально, а те, що на перспективу згідно проектної документації ця стіна, бокова, вона має мінятися, це все буде в літній час. Вирішив підрядник, що це він буде робити, коли настане тепло. Вони зараз зробили те, що, скажімо, було їм необхідно зробити до нового року. Вони зробили демонтаж і забили сваї, десь близько 350 штук. Тобто, вони зробили те, на що виділяла мерія гроші. Зараз вони роблять зварювальні роботи, це вже те що над землею і підійшли вже впритул до будівництва, і на перспективу ця стіна має мінятися. Тому що ця стіна бокова, вона є стіною не цього корпусу, який зараз функціонує, а вона є стіною того старого корпусу, який демонтований. Тобто, колись у 1960 році, коли робили добудову до старої школи, вони її просто приставили цю будівлю, і її мають замінити. Хочу наголосити, що згідно проектної документації було визначено, що забивати сваї там не можна, тому що навколо п’ятиповерхові будинки та й корпус, і вони спеціально привезли таку машину, яка не забиває сваї, а яка вкручує сваї, яка буде безпечніше», - розповіла Марія Дорошко.

Як повідомляв Житомир.info, в своєму інтерв’ю мер Житомира розповів, що одним із найголовніших проектів у 2017 році є гімназія №3, яку потрібно добудувати до кінця року.У Житомирі 13 грудня по вулиці Грушевського (стара назва Котовського) біля гімназії №3 розпочали будівництво фундаменту для нового корпусу школи.

Фото батьків учнів гімназії №3

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі