Суспільство

Житомирські студенти-КВНщики розсмішили Луганськ

26 March 2008, 08:33

16-20 березня проходив другий тур Студентської ліги КВН України у місті Луганськ.  На гру приїхало 12 команд із 12 міст України.  Студенти-КВНщики з Києва, Житомира, Сум, Черкас, Донецька, Ужгорода, Харкова та ін. міст змагалися за право грати в третьому турі, у який потрапити могли лише чотири команди. В рамках туру проходило три гри, в кожній з яких змагалося по чотири команди.
Честь Житомира на всеукраїнському рівні відстоювала команда \"Дай п\'ять\" Житомирського Державного університету ім. І. Франка. Хлопці успішно пройшли перший тур Ліги, нагадаємо який відбувався у нашому місті і потрапили до другого в Луганськ. І в своїй грі 18 березня отримали перемогу - 1 місце. Змагалися із Днепродзержинськом, Полтавою та Харковом. Але в результаті після трьох ігор опинилися на п\'ятому місці, що, на жаль не є зеленим світлом до останнього, третього туру Ліги.
 Але хлопці гарно грали, смішили глядачів Луганську, чудово відпочили та знайшли нових друзів, які так само обожнюють КВН. А додому повернулися з дипломом на руках.
Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі